Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘De mooiste,  groene camping’.  

De mooiste, groene camping
Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit konden brengen op hun favoriete camping. Er zijn 3 categorieën binnen de verkiezing ‘Camping van het jaar 2019’. We zijn heel blij en trots dat onze gasten onze natuurcamping zo goed waarderen, waardoor we nu één van de vier bedrijven in Nederland zijn die de nominatie voor de titel ‘De mooiste,  groene camping’ te pakken hebben!

ANWB verkiezing
Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Eerder bepaalde de vakjury de winnaar, maar dit jaar wordt de winnaar bepaald aan de hand van de beoordelingen door de gasten.  Gasten konden afgelopen zomerperiode campings beoordelen via de website van de ANWB. De campings met de hoogste scores in de categorieën zijn nu genomineerd voor de awards.

Winnaar
De genomineerde bedrijven zijn in de ”Kampeer en Caravan Kampioen”, ook wel KCK, van 18 december bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaars van de drie categorieën werden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de awards op 9 januari 2019, op de Vakantiebeurs in Utrecht. We hebben een verkiezingsrapport met prachtige cijfers mogen ontvangen! Bekijk hier ons juryrapport en lees waarop onze camping goed scoort.

Bedankt
Wij zijn heel erg blij met deze nominatie en willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook heel erg bedanken.

Apologies, for this post the comments are closed
Disclaimer, cookies & voorwaarden