Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Verkiezing Camping van het Jaar 2021

De ANWB-verkiezing Camping van het Jaar is er weer. Wij zijn uitgenodigd voor deelname in de categorie ‘De mooiste charme-camping’. Deze mooie titel slepen wij natuurlijk graag in de wacht! Het is een mooie erkenning en het helpt ons om fijne, nieuwe gasten aan te trekken die passen bij de gemoedelijke sfeer van onze camping.
Bent u graag bij Camping De Drie Provinciën en gunt u ons deze ultieme waardering? Stem dan op ons!

Stem op ons in de verkiezing van de ANWB
Voor het winnen van de verkiezing bent u heel belangrijk, want het is een publieksprijs. We hopen dat u de moeite wilt nemen om op ons te stemmen. Stemmen is heel eenvoudig en duurt maar 1 minuut:

  • Klik op onderstaande groene button naar de ‘Camping van het Jaar’ ANWB pagina
  • Kies voor Nederland
  • Zoek naar Camping De Drie Provinciën
  • Geef uw beoordeling in 9 onderwerpen. Bij faciliteiten kunt u kiezen voor n.v.t, want we bieden met opzet geen speeltuin of zwembad aan om uw rust te waarborgen.
  • Versturen en klaar! Hartelijk bedankt voor uw hulp!

De camping met de hoogste waardering wint… dus als u stemt, prijs ons dan de hemel in 😊.

 Stem op De Drie Provincien

Hartelijk bedankt voor uw hulp!

Over de verkiezing

Ieder jaar roept de ANWB campings in verschillende categorieën uit tot ‘Camping van het Jaar’. De winnaars worden bepaald aan de hand van beoordelingen door gasten. De ANWB kijkt naar het aantal stemmen, maar ook naar de cijfers (10 sterren is het beste).

Camping De Drie Provincie zit jaarlijks in de Top 3 van de categorie ’mooiste charmecamping in Nederland’. We hopen dit jaar nummer 1 te worden en daarbij kunt u ons begunstigen met uw hoge waardering. Met uw stem geeft ons op 9 punten een rapportcijfer.

Kampeerders noemen camping De Drie Provinciën een oase van rust. Onze pluspunten zijn de kalmte en de gemoedelijkheid op en rond onze camping. Daarnaast is de ligging schitterend in het groen; een mooi vertrekpunt om heerlijk te fietsen en te wandelen. Ook het gemak van het restaurant en het schone sanitair wordt goed gewaardeerd.

Zeker dit jaar is het goed toeven in het Noorden; hier geniet u van de weidsheid en frisse lucht van Drenthe, Groningen en Friesland.

Meer informatie over deze verkiezing treft u op de ANWB-website: Verkiezing Camping van het Jaar 2021

Helpt u mee om deze verkiezing met ons te winnen?
Stem dan direct op De Drie Provincien

 Stem op De Drie Provincien

Disclaimer, cookies & voorwaarden