Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Seizoenplaats Drenthe

Een eigen seizoenplaats in Drenthe: dat is een seizoen lang onbeperkt genieten. Maar één keer opbouwen en dan van eind maart t/m september genieten! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Een heel seizoen genieten

U verblijft op onze rustige camping temidden van natuur. Vanaf de camping maakt u prachtige fietstochten en wandeltochten  door het naast de camping gelegen natuurgebied met heide, bossen en zandvlakten. Of maak gezellige uitstapjes in Groningen, Friesland en Drenthe. Camping De Drie Provinciën ligt namelijk, zoals onze naam al zegt, precies op de grens van de de drie noordelijke provincies. Door deze gunstige ligging hoeft u zich het hele seizoen niet te vervelen!

Ruime seizoenplaatsen

Op de camping kampeert u op ruime seizoenplaatsen, veelal met uitzicht over de drie natuurlijke visvijvers.  Het moderne en schone sanitair is altijd dichtbij. Lees meer over onze faciliteiten.

Seizoenplaats reserveren

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze camping te komen bekijken en (in overleg) een mooie seizoenplaats uit te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk de tarieven van de seizoenplaatsen Reserveer direct uw seizoenplaats

 

Disclaimer, cookies & voorwaarden