Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Coronamaatregelen van De Drie Provinciën

In overeenstemming met het landelijke beleid tegen de verspreiding van het corona-virus is ons restaurant helaas voorlopig gesloten.
Iets lager op de pagina vindt u de informatie over de maatregelen op de camping.

In het restaurant

Ons restaurant en terras zijn gesloten. We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten!

Op de camping

De camping opent weer op 1 april 2021. Wij zijn ervan overtuigd dat uw eigen mobiele huis in de frisse buitenlucht in deze coronatijd juist goed is. Lees hier de ervaringen van onze gasten met kamperen in corona-tijd. Bovendien hebben wij in het Noorden de ruimte en weinig drukke plekken. Afgelopen kampeerseizoen (2020) is met alle corona-maatregelen zeer goed verlopen. Er hing een samenhorige “wij kunnen dit”-mentaliteit op de camping. Het 1,5m afstand houden rond het sanitair, bij een mooie visvangst en tijdens de koffievisites was gewoon vanzelfsprekend, zo fijn en veilig.

Zowel de medewerkers als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen om risico’s te beperken. Dit zijn de extra maatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid te beschermen:

  • Wij checken continu de gezondheid van ons team; alleen gezonde medewerkers zijn aan het werk.
  • Wel verzoeken we u om gepaste afstand te houden bij contact met medekampeerders en onze medewerkers.
  • Uiteraard maken we geen lichamelijk contact en is de afstand van 1,5 meter verplicht.
  • We houden nog meer rekening met de hygiëne en handcontactpunten worden vaker gereinigd.
  • De toiletgebouwen op de camping zijn open. Kijk of er een toilet of douche vrij is. Geef uitgaand verkeer voorrang. Als u even moet wachten, wacht dan buiten. Was uw handen voor en na het gebruik van toilet en douche.
  • We willen u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Neem uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee.
  • Bezoek ontvangen bij uw kampeerplaats mag zolang u 1,5 meter afstand van elkaar houdt.
  • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Op het kampeerterrein maken wij regelmatig een rondje over het terrein, spreek ons gerust aan (op gepaste afstand). We realiseren ons dat het in deze onzekere tijd belangrijk is om contact te houden en informatie uit te wisselen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
We hopen u in 2021 te mogen begroeten op de camping. Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen. Reserveer direct een kampeerplaats

P.S.: Graag benadrukken wij dat we de corona-ontwikkelingen op de voet volgen en per direct ons beleid daarop afstemmen. We volgen de richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en bekijken de situatie van dag tot dag. We zullen op deze pagina steeds de meest actuele informatie / maatregelen plaatsen.

Apologies, for this post the comments are closed
Disclaimer, cookies & voorwaarden