Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Stem ook: ANWB Camping van het Jaar 2021

De ANWB-verkiezing Camping van het Jaar is er weer. En wij zijn uitgenodigd in de categorie ‘De mooiste charme-camping’. Deze mooie titel slepen wij graag in de wacht!Bent u graag bij Camping De Drie Provinciën en gunt u ons deze ultieme waardering te krijgen? Stem dan op ons! Lees meer Continue reading..

Fotowedstrijd

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s en wilt deze delen met ons?
Doe dan mee met De Drie Provinciën fotowedstrijd en maak kans op lekkere prijzen!
Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op onze nieuwe website!
Continue reading..

Kamperen in coronatijd

Vanaf 1 juli mogen de sanitair gebouwen op de camping weer open. Dat is een fijn vooruitzicht. Maar hoe doen we dat in de tussentijd? We mogen recreëren als we de drukte maar vermijden. Zeker met het mooie weer verlangen kampeerders ernaar om er op uit te trekken; lekker even naar de camping. Kamperen in de natuur biedt dan uitkomst; lekker met je eigen huis op wielen even weg uit het stenen huis. Continue reading..

Beeldverslag uitreiking verkiezing ANWB

Camping De Drie Provinciën is  door de ANWB officieel genomineerd voor de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2020’.  Op 15 januari 2020 vond het ANWB-gala plaats, waar de uitslag bekend werd gemaakt. Hieronder vindt u een beeldverslag van deze spannende avond. Continue reading..

Uitslag fotowedstrijd

Dit jaar organiseerden wij voor het eerst een fotowedstrijd. De fotowedstrijd had het thema:
Genieten op de 50+ camping

We hebben heel veel foto’s mogen ontvangen. Mooie uitzichtfoto’s, foto’s van zonsondergangen, van de vissers aan het water en hun vangsten, van wandel- en fietstochten door de omgeving, ontbijtjes voor de caravan, gezellige barbecues en borrels en de unieke flora en fauna op onze camping.

Continue reading..

Vacature

Of gasten ons nu bezoeken voor het restaurant, de natuurcamping of beide, ze zijn even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Lijkt het je leuk om in deze ontspannen en plezierige omgeving te werken en bij te dragen aan de gastvrije, professionele sfeer in ons kwaliteitsrestaurant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwe collega’s gezocht

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ons à la carte restaurant met terras, bijvoorbeeld voor de keuken, de bediening of de afwas. Bekijk de verschillende vacatures en lees hoe je kunt solliciteren. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar een nieuwe bedieningsmedewerker. Continue reading..

Noorderland: Grenzeloos genieten

In het tijdschrift Noorderland gaat het nummer van juli 2019 over ‘grenzeloos genieten’. De journalist bezocht in het kader van dat thema ook De Drie Provinciën: immers uniek gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken, bij grenspaal 25, op het bovenste puntje van de “neus” van Drenthe. Wij werden geïnterviewd over het leven op deze bijzondere plek. Continue reading..

Disclaimer, cookies & voorwaarden