Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook

Mooiste ANWB Charmecamping 2021

Op 13 januari 2021 zijn de winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021 bekend gemaakt. De ANWB heeft duizenden aangesloten campings en drie campings in Nederland zijn aan de hand van deze verkiezing benoemd tot mooiste Charmecampings. Wij zijn een van deze drie!  Lees meer

Fotowedstrijd

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s en wilt deze delen met ons?
Doe dan mee met De Drie Provinciën fotowedstrijd en maak kans op lekkere prijzen!
Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op onze nieuwe website!
Continue reading..

Kamperen in coronatijd

Voorjaar 2020 waren door de coronamaatregelen de sanitairgebouwen op de camping dicht. We mochten recreëren, als we de drukte maar vermeden. Zeker met mooi weer verlangen kampeerders ernaar om er op uit te trekken; lekker even naar de camping. Kamperen in de natuur biedt dan uitkomst; met je eigen huis op wielen op pad.
Brigitte interviewde in mei 2020 een aantal campinggasten en vroeg hen naar hun kampeerervaringen in deze tijd van beperkingen, lees hun ervaringen hieronder.
Continue reading..

Beeldverslag uitreiking verkiezing ANWB

Camping De Drie Provinciën is  door de ANWB officieel genomineerd voor de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2020’.  Op 15 januari 2020 vond het ANWB-gala plaats, waar de uitslag bekend werd gemaakt. Hieronder vindt u een beeldverslag van deze spannende avond. Continue reading..

Vacature

Of gasten ons nu bezoeken voor het restaurant, de natuurcamping of beide, ze zijn even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Lijkt het je leuk om in deze ontspannen en plezierige omgeving te werken en bij te dragen aan de gastvrije, professionele sfeer in ons kwaliteitsrestaurant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuwe collega’s gezocht

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ons à la carte restaurant met terras, bijvoorbeeld voor de keuken, de bediening of de afwas. Bekijk de verschillende vacatures en lees hoe je kunt solliciteren. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar een nieuwe bedieningsmedewerker. Continue reading..

Noorderland: Grenzeloos genieten

In het tijdschrift Noorderland gaat het nummer van juli 2019 over ‘grenzeloos genieten’. De journalist bezocht in het kader van dat thema ook De Drie Provinciën: immers uniek gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken, bij grenspaal 25, op het bovenste puntje van de “neus” van Drenthe. Wij werden geïnterviewd over het leven op deze bijzondere plek. Continue reading..

Disclaimer, cookies & voorwaarden